Το Female Gaze, η τρίτη σειρά του podcast Dior Talks, δίνει φωνή στους συναρπαστικούς φωτογράφους, τους φίλους και τους συνεργάτες του γαλλικού οίκου, οι οποίοι, μέσω του πρίσματος του γυναικείου, μοναδικού και ισχυρού ματιού τους, συλλαμβάνουν την ουσία των συλλογών της Maria Grazia Chiuri.

Η Pamela Hanson δεν προβλεπόταν να καταλήξει στη φωτογραφία μόδας. Διαθέτοντας έντονο ενδιαφέρον για την ιστορία της τέχνης, οραματιζόταν ένα μέλλον ως curator. Ωστόσο, μετά από αρκετές ακούσιες αλλά αποφασιστικές συναντήσεις, η Αμερικανή φωτογράφος θα γινόταν προσωπικότητα-κλειδί σε αυτόν τον κόσμο.

Σε αυτό το επεισόδιο, μιλά για τη στενή σχέση της με τα supermodels της δεκαετίας του 1990, όπως η Naomi Campbell και η Kate Moss, με τις οποίες η κάθε φωτογράφιση, όπως εκείνη το είδε, ήταν μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσει δεσμούς βαθύτερους από το επίπεδο εμπιστοσύνης που ενστάλαξε σε καθένα από τα μοντέλα της. Ενώ θαυμάζει το έργο της Sally Mann, του Helmut Newton και του Γάλλου φωτογράφου Jacques Henri Lartigue, το κινηματογραφικό σύμπαν του Jean-Luc Godard ήταν αυτό που της έδωσε έμπνευση για την καμπάνια Dior φθινόπωρο-χειμώνας 2018-2019, με ένα cast σύγχρονων, απελευθερωμένων γυναικών, που μαρτυρά το πάθος και το όραμα της θηλυκότητας που μοιράζεται με τη Maria Grazia Chiuri.

Ανακάλυψε εδώ το νέο επεισόδιο

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below