Όταν η H & M ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Erdem, προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού τόσο στους οπαδούς του Καναδού σχεδιαστή όσο και στους λάτρεις των φλοράλ. Από τον περασμένο Ιούλιο που έγινε η πρώτη ανακοίνωση μέχρι τον Οκτώβριο, το brand έκανε το κοινό του να ανυπομονεί ακόμα περισσότερο παρουσιάζοντας μια πανέμορφη καμπάνια από ανθισμένες εικόνες και βίντεο από τον κορυφαίο παραγωγό ταινιών Baz Luhrmann.

Η στιγμή λοιπόν έφτασε και το πολυαναμενόμενο λανσάρισμα έγινε χθες στις 9.00 το πρωί. Μετα από ακριβώς 2 λεπτά όμως το webside της H & M βίωσε το πρώτο του αναπόφευκτο κρασάρισμα.

Στο άνοιγμα της ιστοσελίδας έγραφε:

“Η συλλογή Erdem X H & M βγαίνει και ίσως βιώσετε μια fashionable αναμονή.”Ωστόσο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατόν”.

Λίγο αργότερα, το θέμα διορθώθηκε και πολλοί αγοραστές κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους κομμάτια από την πολυπόθητη συλλογή. Για όσους δεν τα κατάφεραν ωστόσο το eBay διαθέτει σήμερα μια πλούσια γκάμα από κομμάτια της συνεργασίας, μόνο που πωλούνται στην διπλάσια και τριπλάσια τιμή από την αρχική καθώς όπως φαίνεται η συλλογή εξαντλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ όχι τόσο από τους φασιονίστες αλλά από τα γεράκια του retail arbitrage.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below