Οι περισσότερες από εμάς δεν μπορούν να φανταστούν μια χειμερινή περίοδο χωρίς οπάκ καλσόν. Είναι ένα πραγματικά σωτήρια όταν πέφτουν οι θερμοκρασίες ενώ μπορούν ακόμα και να αναβαθμίσουν ένα σύνολο όταν συνδυαστούν σωστά. Το μόνο πρόβλημα; Τα καλσόν συνήθως διαρκούν μόνο μερικές ημέρες προτού χρειαστεί να τα αντικαταστήσουμε.

Τι θα έλεγες όμως αν σε πληροφορούσαμε ότι γνωρίζουμε ένα τέχνασμα που μπορεί πανεύκολα να επεκτείνει τη ζωή των καλσόν σου;  Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τα καταψύξεις.

Ακούγεται τρελό, αλλά λειτουργεί.

Τι πρέπει να κάνεις: Την επόμενη φορά που θα αγοράσεις ένα καινούργιο καλσόν (και πριν το φορέσεις), άφησέ το κάτω από το νερό μέχρι να βραχεί. Στη συνέχεια, βάλτο σε μια πλαστική σακούλα και άφησέ το μια νύχτα στην κατάψυξη. Το επόμενο πρωί βγάλτο έξω και άφησέ το όλη την ημέρα, για να του δώσεις χρόνο για να ξεπαγώσει σωστά και να στεγνώσει.

Η ιδέα εδώ είναι ότι οι ψυχρές θερμοκρασίες σταθεροποιούν και ενισχύουν τις μεμονωμένες ίνες των καλσόν, καθιστώντας τα λιγότερο επιρρεπή στα τραβήγματα αργότερα. Πάγωσε λοιπόν τώρα τα καλσόν και μας ευχαριστείς αργότερα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below