Eχει περάσει ένας χρόνος από τότε που οι Gigi Hadid και Stuart Weitzman συνεργάστηκαν για το σχεδιασμό ενός παπουτσιού και τώρα το brand παρουσίασε τα δύο στυλ που το σούπερ μόντελ σχεδίασε για αυτή τη σεζόν.

Τα Gigi mules που ονομάζονται “eyelove” και “eyelovemore” είναι σουέντ και pointy-toe, ενώ ενσωματώνουν το μυστικό σύμβολο το “evil eye”. Τα μπροστινά τους μέρη είναι επενδεδυμένα για να σας κρατήσουν ζεστές τους ψυχρότερους μήνες, αλλά να μεταβείτε εύκολα και πάλι στην άνοιξη.

“Είμαι πολύ fan των slides τελευταία και ήθελα ένα ζευγάρι που μπορεί να με οδηγήσει στο φθινόπωρο. Το “evil eye” είναι ένα ισχυρό σύμβολο που προστατεύει εκείνους που το φορούν από τις αρνητικές ενέργειες. Είναι συναισθηματικά παρήγορο, όμορφο και μαγευτικό. Τα φωτεινά χρώματα είναι διασκεδαστικά και μου θυμίζουν γιατί σχεδιάσαμε αυτά τα παπούτσια – αντιπροσωπεύουν τη δέσμευσή μας να χτίσουμε τρία επιπλέον σχολεία με τον οργανισμό Pencils of Promise”, δήλωσε η Hadid η οποία πρωταγωνιστεί και στο βίντεο της καμπάνιας για τη συνεργασία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below