Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πρώτη μπουτίκ «La Collection Privée Christian Dior» στην Ελλάδα, υποδέχεται τους λάτρεις της υψηλής αρωματοποιίας στο Nammos Village της Μυκόνου για να τους μυήσει σε μια μοναδική αρωματική εμπειρία.

Και αυτό το καλοκαίρι η μπουτίκ «La Collection Privée Christian Dior» υποδέχτηκε στο εξωτικό Nammos Village κάποιες από τις πιο κομψές παρουσίες του νησιού, που είχαν την τύχη να περιηγηθούν στη γαλλικής κομψότητας ατμόσφαιρα του φωτεινού και ζεστού χώρου, με κυρίαρχη μια χαρούμενη παλέτα χρωμάτων από τα εμβληματικά μπουκάλια που απλώνονται μεταφέροντάς τους στην παραμυθένια Grasse, στις εκτάσεις με τα αμέτρητα λουλούδια που «ανθίζουν» μέσα στα αρώματα La Collection Privée Christian Dior.

Εκλεκτές επισκέπτριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πιο πολυτελή συλλογή του οίκου και να ανακαλύψουν τις αγαπημένες τους συνθέσεις ανάμεσα στα 22 αρώματα από κλασικές, αλλά και πρωτότυπες λαμπερές ευωδίες τις οποίες συμπληρώνουν κεριά, σαπούνια και μεταξωτά φουλάρια αρωματισμού Mitzah.

Ελένη Βουλγαράκη
Έλενα Γαλύφα

Τις εντυπώσεις κλέβουν, οι νέες προσθήκες στην πολυτελή σειρά, όπως το Eden Roc, ένα ταξίδι στις θάλασσες της Μεσογείου, το παιχνιδιάρικο Tobacolor, μια κλασική σύνθεση που αντανακλά το άρωμα του καπνού με μια εκπληκτική αύρα γύρω από την παραδοξότητα ενός παγωμένου ναργιλέ, καθώς και το Vanilla Diorama, εμπνευσμένο από το «μαύρο χρυσό» της υψηλής αρωματοποιίας, τη βανίλια.

Ιωάννα Τριανταφύλλη ((Parfums Christian Dior Hellas) – Ζέτα Τσακούμη (Do It For
Fun PR) – Τάνια Τρακάκη (Parfums Christian Dior Hellas)
Έβελυν Καζαντζόγλου

Η «La Collection Privée Christian Dior» γεννήθηκε μέσα από την παθιασμένη αγάπη για το άρωμα που υπήρξε πάντα χαραγμένη στην ιστορία του οίκου Dior. Για όσους επιθυμούν να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία υψηλής αρωματοποιίας, το pop-up store της Μυκόνου θα παραμείνει ανοιχτό έως τον Σεπτέμβριο. Μπορείτε, επίσης, να απολαύσετε τη συλλογή «La Collection Privée Christian Dior» πραγματοποιώντας τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2289077741.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below