Η CHANEL μόλις ανακοίνωσε πως η Charlotte Casiraghi, θα είναι από την 1η Ιανουαρίου 2021 νέα πρέσβειρα και εκπρόσωπος του Οίκου.

Η ίδια θα είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας για τη συλλογή Ready-to-Wear Spring-Summer 2021,  η οποία φωτογραφήθηκε στο Monaco από τους  Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει σε ένα νέο project του οίκου με τον τίτλο “Les Rendez-vous littéraires rue Cambon” (“Literary rendez vous at rue Cambon”).

Η ανακοίνωση αυτής της συνεργασίας επισφραγίζει μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας, που ξεκίνησε από τον Karl Lagerfeld και συνεχίζεται μέχρι σήμερα από την Virginie Viard.  Έχοντας υπάρξει κοντά στον οίκο από τα εφηβικά της χρόνια, η Charlotte Kasiraghi υπήρξε ανέκαθεν πιστή σε αυτόν, έχοντας παρευρεθεί σε πολυάριθμα events και επιδείξεις, ενώ επιλέγει συχνά δημιουργίες CHANEL.

Με πτυχίο φιλοσοφίας και πάθος για τη λογοτεχνία και την ποίηση – μια τέχνη στην οποία o Karl Lagerfeld την μύησε σε νεαρή ηλικία – η νέα πρέσβειρα και εκπρόσωπος της CHANEL είναι Πρόεδρος του Rencontres philosophiques de Monaco, μιας ένωσης που ίδρυσε το 2015, της οποίας στόχος είναι ο εορτασμός και η προώθηση της φιλοσοφίας μέσω μηνιαίων θεματικών εκδηλώσεων αφιερωμένων στον προβληματισμό, τη συζήτηση και τη μετάδοση ιδεών.

Getty Images

Διαιωνίζοντας την άνευ όρων αγάπη για τη λογοτεχνία της Gabrielle Chanel και του Karl Lagerfeld, ο οίκος CHANEL, η Virginie Viard και η Charlotte Casiraghi θα παρουσιάσουν σύντομα ένα έργο με τίτλο Les Rendez-vous littéraires rue Cambon. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021, αυτές οι θεματικές συναντήσεις, που θα μεταδίδονται στον ιστότοπο και τα social media της CHANEL, θα φέρνουν σε επαφή γυναίκες συγγραφείς και ηθοποιούς, μαζί με φίλους του οίκου, για να διαβάσουν, να συζητήσουν και να μοιραστούν τη μοναδική τους οπτική για το δικό τους έργο ή για άλλες ιστορικές ή σύγχρονες λογοτεχνικές προσωπικότητες που αγαπούν.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below