Το φθινόπωρο μπορεί να μεταφραστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στον κόσμο της μόδας (γνωστό και ως εποχή ανανέωσης, καιρός για το πουλόβερ, παλτό και πολλά άλλα), αλλά υπάρχει ένα πράγμα που μας ενθουσιάζει περισσότερο σε αυτό: το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες είναι κατάλληλες για καλσόν. Το καλσόν είναι ένα βασικό κομμάτι για να τελειοποιηθούμε στην τέχνη του layering προσθέτωντας ένα επιπλέον στρώμα ζεστασιάς, αλλά και ένας τέλειος τρόπος να δώσουμε επιπλέον υφή και χρώμα σε οποιοδήποτε σύνολο.

Αν όμως χρειάζεσαι ένα γρήγορο μάθημα σχετικά με το πώς να το φορέσεις αυτή τη σεζόν, ίσως θέλεις να ρίξεις μια ματιά  στο τελευταίο Calzedonia look της Chiara Ferragni.

Αυτή την εβδομάδα, η Ferragni επισκέφθηκε τη Βερόνα για το σόου του ιταλικού brand με τη νέα αγαπημένη σου εμφάνιση. Φορούσε μια μαύρη μίνι φούστα σε γραμμή A, την οποία συνδύασε με ένα πουκάμισο από οργάντζα αποδεικνύοντας ότι η τάση της διαφάνειας της περασμένης σεζόν δεν χάνει ακόμα τη δημοτικότητά της.

Ένα μαύρο σουτιέν, μια ζώνη διακοσμημένη με κρύσταλλα κι ένα ζευγάρι χνουδωτά ροζ πέδιλα δημιουργούσαν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό αλλά το λαμπερό καλσόν της από την Calzedonia ήταν αυτό που πραγματικά τον απογείωσε αφού όχι μόνο συντονιζόταν απόλυτα με το τοπ της αλλά χάριζε στο όλο λουκ και μια υπέροχη λάμψη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below