Η Dakota Johnson συνέχισε την περιοδεία για την προώθηση της νέας ταινίας της “Bad Times at the El Royale” χθες βράδυ από τη Νέα Υόρκη. Για την περίσταση επέλεξε ένα διασκεδαστικό και σχετικά απλό για το κόκκινο χαλί πουά μίνι φόρεμα από τον Ganni.

Το συνδύασε με ένα ζευγάρι λευκά strappy σανδάλια και μεγάλα σκουλαρίκια με πέρλες, έπιασε τα μαλλιά της σε μια αλογοουρά και κράτησε το μακιγιάζ της απλό.

Getty Images

Το φόρεμα – το οποίο είναι ακόμα διαθέσιμο προς πώληση – θα κάνει την τέλεια προσθήκη στην ντουλάπα σας με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων εν όψει. Το ευέλικτο στυλ μπορεί εύκολα να φορεθεί και για μια casual περίσταση αν συνδυαστεί με μπότες μέχρι τον αστράγαλο και κι ένα απλό λευκό μπλουζάκι από μέσα. Στην πασαρέλα, για παράδειγμα, το είδαμε φορεμένο με ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες και κάλτσες μέχρι το γόνατο.

Ganni A/W2018-19

Aυτή είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός φοράει δημιουργία του Δανού σχεδιαστή στο κόκκινο χαλί και σίγουρα είναι αρκετά διαφορετικό από τα παραμυθένια Gucci φορέματα που συνήθως επιλέγει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below