Αν σχεδιάζεις τους επόμενους μήνες τον γάμο σου, πιθανότατα θα έχεις επισκεφτεί αρκετούς χώρους για την τελετή, συνειδητοποιώντας πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η όλη διαδικασία.

Μπορείς να σχεδιάσεις ένα εκατομμύριο ιδέες για το ιδανικό νυφικό, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Μπορείς να ψάχνεις επίσης, την καλύτερη και πιο προσιτή τιμή στα νυφικά, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά σε λογική τιμή. Αλλά αν δεν γνωρίζεις ακριβώς πώς θα πραγματοποιήσεις το όνειρό σου, να μοιάζεις, δηλαδή, με πριγκίπισσα της Disney, η εταιρεία Allure bridals σού έχει τη λύση.

Συγκεκριμένα, η House of Mouse και η Allure Brides συνεργάστηκαν για μια νυφική συλλογή, η οποία περιλαμβάνει 16 στυλ / πριγκίπισσες – όπως Ariel, Aurora, Belle, Jasmine, Cinderella, Pocahontas, Rapunzel, Tiana και Snow White – που αποτυπώνουν το ύφος και το πνεύμα του κάθε χαρακτήρα της Disney.

Το φόρεμα, που εμπνέεται από την Ariel διαθέτει μια πανέμορφη φούστα, που κινείται με κομψότητα, όπως η παλίρροια του ωκεανού.

Στη συνέχεια υπάρχει ένα κομψό ballgown εμπνευσμένο από την Bella, η οποία φαίνεται εκπληκτική.

Οι fans της εταιρείας έχουν επίσης αναδείξει στην κορυφή της λίστας την πριγκίπισσα Tiana, που είναι ένα όνειρο.

Η πλήρης συλλογή θα κυκλοφορήσει στο New York Bridal Fashion Week, τον Απρίλιο του 2020 και η Διευθύνων Σύμβουλος της Allure Bridals, Kelly Crum, δήλωσε: «Τόσες νύφες μεγαλώνουν, θαυμάζοντας τους αγαπημένους τους χαρακτήρες Disney και εμπνέονται από τα ταξίδια, τα ρούχα και τις κλασικές ταινίες. Η ομάδα σχεδιασμού μας δούλεψε ακούραστα σε καθένα από αυτά τα απίστευτα φορέματα, καθώς καθένα από αυτά διαθέτει περίπλοκες λεπτομέρειες που εμπνέονται από τους διαχρονικούς χαρακτήρες που είναι γνωστοί και αγαπημένοι από όλους μας”, συνέχισε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below