Η Gigi Hadid μόλις επιβεβαίωσε ποια θα είναι η μεγάλη τάση για το φθινόπωρο του 2022, τουλάχιστον όσον αφορά τα αθλητικά παπούτσια. Η αδερφή της, Bella, καθώς και οι φίλες και συνάδελφοι της Kendall Jenner και Kaia Gerber, τα έχουν επιλέξει τις τελευταίες εβδομάδες για τις off-duty εμφανίσεις τους και τώρα η ίδια η Gigi Hadid μας αποκαλύπτει, μέσα από την τελευταία της εμφάνιση, ότι τα αγαπημένα παπούτσια των insiders για τους επόμενους μήνες είναι τα vintage sneakers.

Πρόσφατα, το μοντέλο εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με τα αθλητικά παπούτσια Reebok Club C 85. Απλά και ρετρό, είναι ένας φόρος τιμής στην κληρονομιά της μάρκας και την τεράστια ικανότητα συνδυασμού τους, αφού ταιριάζουν τέλεια με κοστούμι, φούστα, φορέματα και, όπως αποδεικνύει η ίδια η Gigi Hadid, με baggy jeans.Αν και μοντέρνο και σύγχρονο, το στυλ της ήταν τόσο διαχρονικό και όσο και νοσταλγικό. Οversized και σκισμένο τζιν και λευκό στενό μπλουζάκι  με λαιμόκοψη.

Σχεδιασμένα για τα γήπεδα του τένις το 1985, τα παπούτσια Reebok Club C 85 σύντομα μεταφέρθηκαν από τα γήπεδα στους δρόμους για κορίτσια διαφορετικών γενεών ενώ σήμερα, αποτελούν μια αλάνθαστη και fashionable επιλογή.

@splashnews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below