Για το ντεμπούτο της ολοκαίνουριας συλλογής του label Goop, η Gwyneth Paltrow συγκέντρωσε το “πλήρωμα της καραντίνας της”, αναθέτοντας στον σύζυγό της, Brad Falchuk το ρόλο του φωτογράφου και στην κόρη της, Apple Martin του μοντέλου δίπλα της, για να παρουσιάσουν μαζί τα νέα κλασικά, δροσερά κομμάτια σε μια σειρά από χαλαρές φωτογραφίες. Αν και η ιδρύτρια του Goop έχει ήδη αποδείξει ότι δεν υπάρχει κανένας καλύτερος για να λανσάρει τα ρούχα της από την ίδια την Gwyneth, μαζί με την Apple κάνουν ένα τέλειο συνδυασμό με ταιριαστά denim σύνολα. Ενώ το πρόσωπο της Apple μπορεί να μην φαίνεται στις φωτογραφίες, τα ηλιόλουστα ξανθών μαλλιά της αρκούν για να φανεί η ομοιότητα μεταξύ του δίδυμου μητέρας-κόρης.

Η συλλογή Core του Ιουλίου ευθυγραμμίζεται με την απλή αλλά κομψή αισθητική της μάρκας, με vintage τζιν, κολλεγιακά μπλουζάκια και στρατιωτικά χακί ρούχα σε ουδέτερους τόνους, τα οποία περιγράφονται από την Gwyneth ως “άνετα κομμάτια που δείχνουν πραγματικά cool και κομψά. ”

Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες της καμπάνιας και ετοιμάσου να πάθεις εμμονή με τα όμορφα tailored κομμάτια της συλλογής:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below