Η Heidi Klum δεν έχει περπατήσει στην πασαρέλα για την άλλη εταιρεία εσωρούχων εδώ και πάνω από μια δεκαετία, σίγουρα όμως δεν έχει χάσει τη φόρμα της και το απέδειξε στην τελευταία καμπάνια της Intimissimi, ποζάροντας μαζί με τη 18χρονη κόρη της Leni Klum.

Η Heidi φόρεσε ένα μαύρο δαντελένιο σετ με λουλουδάτα λευκά σχέδια, ενώ η Leni ένα μαύρο bralette με ασορτί εσώρουχο κι ένα μεταξωτό πουκάμισο. Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε η Heidi, η Leni φαίνεται να φοράει το ίδιο σετ στα λευκά καθώς χορεύουν παιχνιδιάρικα μαζί στο στούντιο. Η αισθητική Intimissimi έχει να κάνει με τη φυσική κομψότητα του μπουντουάρ, έτσι το ντουέτο μαμάς και κόρης φορούσε απλό μακιγιάζ και είχαν τα μακριά μαλλιά τους χτενισμένα σε απαλούς κυματισμούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Μαζί με την @intimissimiofficial γιορτάζουμε τις γυναίκες, την αγάπη και την υποστήριξη μεταξύ μιας μητέρας και της κόρης της και πόσο γεμάτη αυτοπεποίθηση, όμορφη και χαρούμενη μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις τα όμορφα εσώρουχα», έγραψε η Heidi στη λεζάντα.

Την Κυριακή, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια ως teaser της καμπάνιας στην οποία εκείνη και η Leni βρίσκονται σε ένα τραπέζι δίπλα δίπλα και τρώνε μεσημεριανό με τις ρόμπες τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below