Στο Λος Άντζελες το περασμένο Σαββατοκύριακο, μέλη της οικογένειας του Χόλιγουντ παρακολούθησαν το δεύτερο ετήσιο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας. Η εκθαμβωτική λίστα των σούπερ σταρ γιόρτασε το έργο του μουσείου για τη διατήρηση της ιστορίας του κινηματογράφου και περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τα ωραιότερα κομμάτια της υψηλής ραπτικής. Όμως, μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς προήλθε από το φαινόμενο της μόδας, Kaia Gerber.

Η 21χρονη κόρη της Cindy Crawford παρέδωσε μαθήματα στυλ με ένα μαύρο Alaïa σύνολο, που αποτελούνταν από ντραπέ φούστα και διάφανο ζιβάγκο και πρωτοεμφανίστηκε στην πασαρέλα από τον δημιουργικό διευθυντή του οίκου, Pieter Mulier, κατά την παρουσίαση της συλλογής της Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 τον Ιούλιο. Σε συνεργασία με την κομμώτρια Danielle Goldberg, η Gerber το φόρεσε χωρίς κοσμήματα και με ένα απλό κυματιστό χτένισμα στα μαλλιά. Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο ήταν η απίστευτη ομοιότητά της με μια άλλη μούσα του Alaïa από τις προηγούμενες δεκαετίες: τη μητέρα της, τη Cindy Crawford.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Crawford εμφανιζόταν τακτικά στις πασαρέλες για τον ιδρυτή του οίκου, Azzedine Alaïa, φορώντας συχνά τα ολόμαυρα σχέδια του που αγκάλιαζαν το σώμα. Ωστόσο, ενώ η πρόσφατη εμφάνιση της Kaia Gerber μπορεί να θύμιζε σούπερ μόντελ της δεκαετίας του ’90, το απλό στυλ και το ανέμελο πνεύμα της, έκανε το λουκ να μοιάζει επίκαιρο και εντελώς δικό της.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below