H Δούκισσα του Cambridge έκανε μια άλλη κομψή εικονική εμφάνιση χθες για να υποστηρίξει την πρωτοβουλία Heads Together  – φορώντας ένα υπέροχο νέο φόρεμα από ένα από τα αγαπημένα της brands μόδας, την Beulah London. Το κομψό midi στυλ διαθέτει ένα λευκό γιακά, κι ένα κόκκινο εμπριμέ μοτίβο.

Η Kate και ο σύζυγός της Πρίγκιπας William θα ηγηθούν του Mental Health Minute την επόμενη Δευτέρα το πρωί, σε ένα νέο μήνυμα που μετέδωσε ο Radiocentre and η Heads Together. Το Mental Health Minute θα μεταδοθεί ταυτόχρονα σε κάθε ραδιοφωνικό σταθμό στο Ηνωμένο Βασίλειο  ενώνοντας για πρώτη φορά όλους τους εμπορικούς, κοινοτικούς και όλους τους σταθμούς του BBC – συμπεριλαμβανομένων των εθνικών και τοπικών.

Σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε χθες στο Instagram η Heads Together Twitter, η Kate φαίνεται να φοράει το όμορφο λουλουδάτο φόρεμα της. Είναι το «Calla Rose Red Floral Shirt Dress» της Beulah London, και έχει ιδαίτερα κεντήματα στις μανσέτες. Κοστίζει 550 λίρες online, που σημαίνει ότι είναι μια ακριβή αγορά, αλλά δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι οι οπαδοί της Δούκισσας θα σπεύσουν άμεσα να το αποκτήσουν.

Calla Rose floral-print silk dress Beulah London, Matches Fashion

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below