Η Kim Kardashian επανέφερε μια αγαπημένη τάση τvn ’90s και των αρχών της δεκαετίας του 2000 με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Η ιδρύτρια της KK Beauty και της Skims πόζαρε με ένα κομψό ρετρό χτένισμα, ένα tube top από δέρμα φιδιού και μια μίνι φούστα με μπλε κροκό υφή. Η στενή στράπλες σιλουέτα τoυ τοπ είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες εκείνων των δεκαετιών.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Kim λάνσαρε επίσης ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα που αξίζουν την προσοχή μας. Η reality star και επιχειρηματίας φόρεσε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά Prada πέδιλα για να αναδείξει το φόρεμά της, και να δείξει την εμφάνιση στα 200 εκατομμύρια των οπαδών της. Το διάφανο φόρεμά της ήταν σε ουδέτερο τόνο και τονισμένο με πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Ο πρωταγωνιστής του συνόλου της όμως, ήταν χωρίς αμφιβολία τα παπούτσια της με τις τρισδιάστατες λεπτομέρειες σε σχήμα φλόγας. Το συγκεκριμένο σχέδιο αρχικά έκανε το ντεμπούτο του την άνοιξη του 2012 από την Prada προτού κυκλοφορήσει σε μια αναβαθμισμένη σιλουέτα το 2018. Το πλέον εξαντλημένο σχέδιο το φορούσε και η νεότερη αδερφή της Kim, Kendall Jenner, κατά τη διάρκεια μιας τολμηρής ανάρτησής της στο Instagram τον Ιούλιο του 2018.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below