Tα shirt-dresses είναι κατά βάση καλοκαιρινά κομμάτια, με το σωστό όμως styling μπορούν να φορεθούν εύκολα και το φθινόπωρο και η Margot Robbie είναι εδώ για να το αποδείξει.

Πριν από λίγες ημέρες, η πρωταγωνίστρια της ταινίας Once Upon A Time in Ηοllywood εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με μια πολύ κομψή εκδοχή του στυλ. Το βαμβακερό φόρεμα της είχε ελαφριά υφή, μια μπεζ απόχρωση που συνδυάζεται εύκολα, μακριά μανίκια κι ένα μήκος που προσέφερε τη σωστή κάλυψη για τις φθινοπωρινές θερμοκρασίες.

Η ηθοποιός κράτησε το σύνολό της σε ουδέτερες αποχρώσεις συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι καμηλό δερμάτινες μπότες με χαμηλό, τετράγωνο τακούνι, μια shopping bag στην ίδια απόχρωση, διακριτικά, χρυσά κοσμήματα κόσμημα και γυαλιά ηλίου από ταρταρούγα.

Splash News 

Το casual σύνολό της Robbie απέδειξε όμως το λόγο για τον οποίο ένα shirtdress είναι μία από τις πιο έξυπνες αγορές που μπορεί να κάνει κανείς για το φθινόπωρο: είναι απίστευτα ευέλικτο. Δείχνει το ίδιο κομψό κάτω από ένα παλτό ή με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για το βράδυ ενώ μπορεί να κάνει τα πρωινά μας πολύ πιο εύκολα όταν νιώθουμε ότι δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below