Η Μέγκαν Μαρκλ έφτασε στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας με μια navy-blue εμφάνιση Givenchy και ένα καπέλο από τον Noel Stewart. Έκανε την είσοδό της με τον Πρίγκιπα Χάρι, για να συναντήσουν εκεί και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας που συγκεντρώθηκαν για την περίσταση.

Η Δούκισσα του Sussex δεν ήταν στο νυφικό πάρτι, απλώς απολαμβάνει την τελετή ως επισκέπτρια. Μόλις πριν από πέντε μήνες, παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι στον ίδιο χώρο, φορώντας ένα νυφικό φόρεμα Givenchy σχεδιασμένοαπό την Clare Waight Keller. Και τώρα φοράει ρούχο του ίδιου οίκου στον ίδιο χώρο.

Getty Images

Αν και η Μέγκαν και ο Χάρι είναι παρόντες στην τελετή τώρα, δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν σε όλες τις εκδηλώσεις. Η Ευγενία και ο Τζακ έχουν προγραμματίσει εορτασμούς για δύο ημέρες , συμπεριλαμβανομένης μιας δεξίωσης το μεσημέρι μετά την τελετή, μιας βραδινής δεξίωσης στο Royal Lodge και ένα πάρτι την επόμενη ημέρα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο τελευταίο μέρος επειδή πρέπει να πετάξουν στην Αυστραλία για την πρώτη τους βασιλική περιοδεία στον Ειρηνικό. Η πτήση είναι 22 ώρες και το ζευγάρι αναμένεται να φτάσει στο Σίδνεϊ τη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου, πριν ξεκινήσει η περιοδεία στις 16 Οκτωβρίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below