Φεύγοντας από το νοσοκομείο του Πόρτλαντ στο Λονδίνο στις 12 Φεβρουαρίου, η πριγκίπισσα Eυγενία επαινέθηκε για την χαλαρή εκδοχή της βασιλικής «επιστροφής της στο σπίτι». Ιστορικά, η συγκεκριμένη περίσταση έχει δει τις νέες βασιλικές μητέρες να χαιρετούν το κοινό, αποκαλύπτοντας μια πρώτη ματιά του νεογέννητου μωρού τους, ενώ φορούν ειδικά σχεδιασμένα νέα ρούχα και έχουν συνήθως άψογα, καλοχτενισμένα μαλλιά.

Η Eυγενία όμως μαζί με τον νεογέννητο γιο και τον σύζυγό της, Jack Brooksbank, χαιρέτησε απλά τους φωτογράφους από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου της φορώντας ένα χαλαρό και άνετο φόρεμα.

Fast forward και μια εβδομάδα μετά και η οικογένεια Brooksbank κυκλοφόρησε ένα πιο επίσημο πορτρέτο με τον γιο της, μέσω Instagram. Και πάλι, οι νέοι γονείς ακτινοβολούσαν – ο Jack Brooksbank με ένα casual πουλόβερ, ενώ η πριγκίπισσα Eugenie με ένα χαλαρό πλεκτό φόρεμα σε εκρου απόχρωση και ένα παρκά τζάκετ.

Η επιλογή της Eυγενίας να προσθέσει μια κεχριμπαρένια βελούδινη στέκα με επένδυση από την «Anne Boleyn» είναι αξιοσημείωτη- η αναβίωση του στυλ έχει υποστηριχθεί από τη Δούκισσα του Cambridge και μοιάζει κατάλληλα συνδεδεμένη με την ιστορία της βασιλικής μόδας, ενώ είναι επίσης ένα on-trend κομμάτι και πρακτικό για οποιαδήποτε νέα μητέρα που θέλει να κάνει ένα ευκολο χτένισμα στα μαλλιά της.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below