Η Bρετανίδα σχεδιάστρια Stella McCartney διέγραψε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με τη Δούκισσα του Sussex, αφού οι οπαδοί της ισχυρίστηκαν ότι προωθούσε ακατάλληλα το εμπορικό της σήμα κατά την Ημέρα Μνήμης του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία τιμά τους βετεράνους και τους πεσόντες του Ά Παγκοσμίου πολέμου.

Η McCartney μοιράστηκε αρχικά μια εικόνα της Meghan να παρακολουθεί την τελετή φορώντας ένα μαύρο παλτό με ζώνη στη μέση, με την υπογραφή της σχεδιάστριας. “Μεγάλη μας τιμή να βλέπουμε την Δούκισσα του Sussex με το παλτό μας από τη συλλογή του φθινοπώρου 2019, για την Ημέρα Μνήμης. x Stella», έγραψε στη λεζάντα όπως αναφέρει η Page Six.

Getty Images

Ενώ μερικοί fans επαίνεσαν το σύνολο της Meghan, αρκετοί άλλοι απάντησαν αποδοκιμαστικά στο ποστ, υποστηρίζοντας ότι η McCartney έδειξε ασέβεια στην επίσημη περίσταση προωθώντας τη σειρά ρούχων της. Το ποστ έχει έκτοτε αφαιρεθεί, αλλά η σχεδιάστρια δεν έχει ανταποκριθεί στις αντιδράσεις.

Belted wool coat,
Stella McCartney

Πέρα από τη συγκεκριμένη περίσταση, η Meghan έχει φορέσει σχέδια της McCartney αρκετές φορές, συμπεριλαμβανομένης της δεξίωσης μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below