Η προσπάθεια να προβλέψουμε τις τάσεις για το 2020 ήταν λίγο δύσκολη. Κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί στα τέλη του 2019 ότι λόγω μιας παγκόσμιας πανδημίας, θα καταλήγαμε να ξοδεύουμε τον περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι με φόρμες ή κολάν και ότι θα κάναμε μήνες να φορέσουμε ξανά τα αγαπημένα μας τζιν. Αλλά τώρα που όλο αυτό φαίνεται να είναι η νέα μας κανονικότητα, τα τζιν επανέρχονται στο μυαλό μας.

Η Victoria Beckham μάλιστα δεν φόρεσε ένα, αλλά δύο διαφορετικά στυλ το Σαββατοκύριακο στο Instagram της. Και αυτό φυσικά μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτά είναι τα στυλ που στηρίζει η για το 2021, δεδομένου του ότι φοράει πάντα κομμάτια από τις συλλογές της και τουλάχιστον μία σεζόν μπροστά.

Οι σιλουέτες που φοράει η VB δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικές μεταξύ τους. Από τη μία μεριά, είναι ένα σούπερ skinny σχεδόν, υβρίδιο τζιν και κολάν σε συνδυασμό με ένα χοντρό πουλόβερ και άνετες κάλτσες. Από την άλλη, φοράει ένα super flare που καλύπτει τελείως τα παπούτσια της.

Δες παρακάτω τα εν λόγω τζιν σε δράση και αποφάσισε ποιο από τα δύο θα προτιμήσεις για την επόμενη χρονιά. Ή μήπως και τα δύο;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Warmed up and ready for a week of working from home 🤸🏻‍♀️ #VBPose Shot by #HarperSeven!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Wearing our poppies with pride today! #RemembranceSunday @davidbeckham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below