Η Victoria Beckham διατηρεί σταθερά το κομψό και μινιμαλιστικό στυλ της εδώ και δεκαετίες, ενισχύοντας τα βασικά κομμάτια της. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει πουκάμισα, κομψά παντελόνια, flare jeans και τη συλλογή της από Hermès Birkins. Δεδομένου λοιπόν ότι η σχεδιάστρια προτιμάει τη μίνιμαλ αισθητική, είναι λογικό να λατρεύει και τα slip φορέματα και να έχει μερικές διαφορετικές παραλλαγές τους στη ντουλάπα της. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μάλιστα, το πρώην Spice Girl φόρεσε όχι ένα αλλά δύο διαφορετικά slip dresses ενώ βρισκόταν σε γυρίσματα για τη σειρά ομορφιάς της, Victoria Beckham Beauty.

Η σταρ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της στη σελίδα της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα. Στη μία φωτογραφία, φόρεσε ένα slip dress με μάξι μήκος σε ζωντανό σμαραγδί πράσινο χρώμα. Οι θαυμαστές της το λάτρεψαν και το έδειξαν στέλνοντας κολακευτικά σχόλια και σειρές πράσινων καρδιών emoji. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η Beckham φόρεσε επίσης ένα πολύ παρόμοιο (αν όχι το ίδιο) εξαιρετικά μακρύ φόρεμα σε μαύρο χρώμα.

Το slip φόρεμα είναι ένα κλασικό κομμάτι που αγαπούν πολλά κορίτσια της μόδας. Σουπερμόντελ όπως η Kate Moss φορούσαν τα lingerie ως ρούχα τη δεκαετία του ’90, με πολλές διασημότητες να ακολουθούν το παράδειγμά τους.

Το στυλ ήταν επίσης ένα από τα πρώτα σχέδια που δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή John Galliano για τον Dior και φορέθηκε από την πριγκίπισσα Diana στο Met Gala το 1996.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below