H Victoria Beckham σπάνια εμφανίζεται φορώντας κάτι άλλο εκτός από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια. Το τελευταίο διάστημα, η VB επέλεξε peep-toe μπότες με ύψος πάνω από το γόνατο σε μια σειρά τολμηρών αποχρώσεων από τη συλλογή της AW19, ενώ η σειρά της για το φθινοπωρο/χειμώνα 2020 έφερε στο προσκήνιο τις πανύψηλες πλατφόρμες. Τώρα, είναι έτοιμη να εμφανιστεί με τακούνια με ψηλοτάκουνα διακοσμημένα με αλυσίδα, μια ευγενική προσφορά της συλλογής της  για την άνοιξη/ καλοκαίρι 2021.

Για την επόμενη σεζόν λοιπόν η Beckham συνδυάζει ρευστά φορέματα με λεπτομέρειες από δαντέλα και ψηλά “banana heels” με αλυσίδες σε λευκό, κόκκινο και παστέλ κίτρινο. «Αυτή η σεζόν έχει να κάνει με τα τακούνια», δήλωσε η VB μια ημέρα πριν από την παρουσίαση της συλλογής της μέσω βίντεο.

«Κανονικά, έχω ένα επίπεδο παπούτσι, αλλά για την άνοιξη, όλα έχουν να κάνουν με τα τακούνια, είτε είναι ψηλά ή χαμηλά kitten heels. Έρχονται σε ένα υπέροχο στρογγυλό σχήμα, από όμορφο μαλακό δέρμα, σε παράξενα χρώματα, με βαριές αλυσίδες που ταιριάζουν με τα κολιέ της συλλογής, κάτι που νομίζω ότι είναι πραγματικά cool. ”

Είτε συνδυάζονται με μπεζ φορέματα σε lingerie στυλ, παντελόνια με μακριά παντελόνια ή wide leg τζιν, τα ψηλοτάκουνα της νέας συλλογής προσθέτουν αυτή την πινελιά πολυτέλειας που δεν λείπει από καμία συλλογή της VB. «Είναι όλα ευκολοφόρετα κομμάτια αλλά και ονειρικά», εξηγεί. “Για μένα ήταν σημαντικό να δημιουργήσω μια επιθυμητή, πολυτελή, καλά εκτελεσμένη συλλογή.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below