Ο Valentino ανακοίνωσε σήμερα ότι η Zendaya είναι η νέα μούσα του δημοσιεύοντας φωτογραφίες της με βασικές εμφανίσεις του οίκου.

Η είσοδος της Zendaya στον κόσμο των Pierpaolo Piccioli και Valentino ενισχύει το DNA του οίκου, αυτούς του κλασικού στυλ και της διαχρονικής κομψότητας. Η νέα συνεργασία επιδιώκει να δημιουργήσει νέες συνδέσεις μεταξύ του παρελθόντος, του παρόντος και ενός φανταστικού μέλλοντος.

Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Valentino, Pierpaolo Piccioli, η νεαρή ηθοποιός είναι φυσική εκπρόσωπος της σύγχρονης ιδέας του ρομαντισμού. Η Zendaya και ο Pierpaolo μοιράζονται και οι δύο τις ίδιες αξίες – αυτές του αυθορμητισμού, της προσωπικότητας και της εξέλιξης.

«Ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε τη Zendaya ως το νέο πρόσωπο του Valentino είναι επειδή ενσωματώνει τέλεια και αντιπροσωπεύει όλα όσα είναι ο Valentino σήμερα. Είναι μια ισχυρή και δυναμική ​​νεαρή γυναίκα που χρησιμοποιεί το ταλέντο της και το έργο της για να εκφράσει τον εαυτό της, τις αξίες της και τη γενιά της », δήλωσε ο Piccioli.

«Είμαι τιμή μου που επιλέχθηκα ως πρόσωπο του Valentino. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ξεκίνησα αυτήν την καταπληκτική συνεργασία με τον Pierpaolo και ολόκληρη την οικογένεια Valentino », δήλωσε η Zendaya.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below