Η νέα τσάντα του οίκου θα γίνει η πιο πιστή μας φίλη, αντανακλώντας τη σχέση του Κριστιάν Ντιόρ με το αγαπημένο του σκυλάκι που της χαρίζει το όνομά του: Bobby! Το νεότερο μέλος της συλλογής δερμάτινων αξεσουάρ φέρει ένα όνομα που ο ίδιος ο Ντιόρ χρησιμοποιούσε ως δείκτη της αναμενόμενης επιτυχίας ενός σχεδίου – έτσι ξεχώριζε τα αγαπημένα του looks από τις συλλογές του υψηλής ραπτικής.

Οπως αναφέρει ο ίδιος στα απομνημονεύματά του, «ένα κοστούμι που αναμενόταν να έχει επιτυχία ονομαζόταν Bobby». Για την pre-fall 2020 σεζόν η Μαρία Γκράτσια Κιούρι σχεδίασε την Dior Bobby, συνεχίζοντας την παράδοση να αντλεί έμπνευση από αγαπημένα πρόσωπα και πράγματα του monsieur Dior.

Το νέο σχέδιο ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια τσαντών messenger bag. Αναμφίβολα πρακτική και σε bohemian ύφος, έχει κατασκευαστεί από αριστοτεχνίτες στην Ιταλία και είναι διαθέσιμη σε τρία μεγέθη και τέσσερα χρώματα.

 

Η λεία της δερμάτινη σιλουέτα καμπυλώνει στη βάση, ενώ το λαμπερό κούμπωμα με τα αρχικά CD σε χρυσό χρώμα επισφραγίζει τη φιλοσοφία του οίκου να δημιουργεί κομψά αξεσουάρ που υπηρετούν τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Απλά, magnifique!

 

 

Dior.com

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below