Η Victoria Beckham είναι γνωστή για πολλά πράγματα, αλλά η προτίμηση στα έντονα χρώματα δεν είναι ένα από αυτά. Η σχεδιάστρια μόδας, εμφανίζεται πιο συχνά με σκούρα φορέματα και tailored κοστούμια σε σχέση με ό,τιδήποτε άλλο.

Ωστόσο, σε ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα, η Victoria μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της με ένα εντυπωσιακό σύνολο σε κίτρινο και πράσινο. “Ο τέλειος συνδυασμός χρωμάτων για μια ηλιόλουστη μέρα στο Λονδίνο. Φοράω το ψηλόμεσο παντελόνι στο χρώμα της μέντας από τη συλλογή μου # VBPAW20 x vb ” έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.

 

Την επόμενη μέρα η VB αποκάλυψε τις αγαπημένες της μπότες για τη νέα σεζόν οι οποίες έρχονται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα.

“Ένα από τα αγαπημένα μου στιλ αυτή τη σεζόν, οι μπότες Valentina”,  έγραψε σε ένα βίντεο στα stories της στο Instagram της καθώς παρουσίαζε τη νέα της συλλογή για το φθινόπωρο / χειμώνα 2020. Αφού έδειξε τη μαύρη, την κίτρινη, τη μπεζ και την πράσινη εκδοχή τους, η Victoria άρχισε να αποκαλύπτει πώς θα τις φορέσει διχάζοντας τους fans της με κάποιους από αυτούς να ενθουσιάζονται ενω άλλοι να τους βρίσκουν αταίριαστους.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below