Η καλοκαιρινή σεζόν συνήθως φέρνει μαζί της όλα τα πιο φωτεινά χρώματα που είχαμε απομακρύνει από τη ντουλάπα μας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά το μαύρο Gucci look που λάνσαρε πρόσφατα η Dakota Johnson αποδεικνύει ότι οι σκοτεινές αποχρώσεις δεν είναι απαγορευτικές το καλοκαίρι. Φυσικά, οι ζεστές ημέρες είναι ιδανικές για να βγoύμε έξω από τη ζώνη άνεσής μας και να δοκιμάσουμε τις πιο τρυφερές παστέλ ή τις πιο ζωηρές έντονες αποχρώσεις. Όμως, κάποιοι λάτρεις της μόδας παραμένουν πιστοί σε αυτό που ξέρουν και αγαπούν: το μαύρο.

Μέσα σε έναν ανεστρόβιλο από χρώματα και συνδυασμούς διαφορετικών μοτίβων, το total black πάντα παραμένει το αήττητο κλασικό για όλες τις σεζόν και το ελαφρύ κοστούμι της Johnson είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη ότι η επιλογή πιο σκούρων αποχρώσεων δεν σημαίνει ότι θυσιάζουμε το ελαφρύ πνεύμα του καλοκαιριού.

Σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι διάφανα Gucci slingbacks διακοσμημένα με κρύσταλλα, κι ένα ζευγάρι cat-eye γυαλια ηλίου, το μαύρο look της μοιάζει σαν μια κλασική και εξαιρετικά εύστοχη επιλογή για την εποχή.

SplashNews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below