Λίγο μετά από την κομψή εμφάνισή της την Ημέρα της Ορκομωσίας, η Ella Emhoff έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Η Emhoff, η οποία είναι η κόρη του συζύγου της Αντιπροέδρου των Η.Π.Α., Kamala Harris, εμφανίστηκε σε συζήτηση με την Proenza Schouler στα Spring Studios αυτήν την εβδομάδα. Η 21χρονη φορούσε ένα  tie-dye μπλουζάκι, wide leg παντελόνια και τα χαρακτηριστικά στρογγυλά γυαλιά της.

Τον περασμένο μήνα, η Emhoff υπέγραψε στο IMG Models, το πρακτορείο που εκπροσωπεί τις Gigi και Bella Hadid και Karlie Kloss.

«Η Ella επικοινωνεί αυτή τη στιγμή στην ιστορία. Υπάρχει μια αίσθηση χαράς που αποπνέει», είπε ο πρόεδρος της IMG, Ivan Bart.

Σύμφωνα με τους New York Times, η Emhoff είναι φοιτήτρια στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη, όπου σπουδάζει καλές τέχνες με έμφαση στα υφάσματα. “Ήμουν αρκετά έκπληκτη όταν συνέβαιναν όλα με το IMG γιατί όταν ήμουν μικρότερη, δεν το φαντάστηκα ποτέ ως μέρος της σταδιοδρομίας μου”, είπε στους New York Times για το συμβόλαιο με το πρακτορείο.

«Ως κάποια που, όπως πολλά νεαρά κορίτσια εκεί έξω, είχε προβλήματα αυτοπεποίθησης, είναι τρομακτικό να εκτίθεσαι σε αυτόν τον κόσμο που είναι υπερβολικά επικεντρωμένος σε εσένα και το σώμα σου», είπε, προσθέτοντας ότι ελπίζει να γίνει μέρος της “αλλαγής” με διαφορετικά μοντέλα να μπορούν να δουλεύουν στη βοιμηχανία της μοδας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below