Μία νέα εποχή ξεκινά για την Ελβίρα Παναγιωτοπούλου, creative director της μάρκας Callista Crafts και ιδρύτρια της επωνυμίας παπουτσιών Di Gaia, η οποία αναλαμβάνει το ρόλο της Shoe Designer Consultant για τις γυναικείες συλλογές με επίσημα παπούτσια του brand Off-White, που ιδρύθηκε το 2013 από τον αείμνηστο σχεδιαστή Virgil Abloh. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί το νέο της επίτευγμα μέσω ενός story στο λογαρισμό της στο Instagram, όπου ανέφερε χαρακτηστιστικά «Με περηφάνια και ενθουσιασμό ανακοινώνω τον νέο μου ρόλο ως shoe Designer Consultant του brand Off-White στο Μιλάνο».

Έχοντας συνεργαστεί με μεγάλους οίκους από Balmain μέχρι Madeleine Vionnet και Dolce & Gabbana, αποτελεί μία έμπειρη και καταρτισμένη προσωπικότητα στο χώρο της μόδας με σπουδές στο εξωτερικό και παγκόσμιες διακρίσεις. Συγκεκριμένα, σπούδασε σχέδιο υποδήματος στη σχολή Cercal του Sergio Rossi και συνέχισε το master της στον τομέα των Fashion Accessories στο Instituto Marangoni, προτού επιστρέψει το 2018 στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην ανάπτυξη του brand της και να ξεκινήσει τη συνεργασία της με τη Callista Crafts.

Η 10η Φεβρουαρίου έχει οριστεί ως η επίσημη ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων της στο brand που κατάφερε να συνδυάσει αριστοτεχνικά τη streetwear με τη high fashion αισθητική, χάρη στη διττή φύση του γενάρχη του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below