H εταιρία TSAKIRIS MALLAS ανακοινώνει ότι και φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί τον αποκλειστικό χορηγό υποδημάτων του GNTM4. Το επιτυχημένο talent show που προβάλλεται από τη συχνότητα του Star έχει κερδίσει τους θεατές που παρακολουθούν την προσπάθεια αγοριών και κοριτσιών προς την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου. Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι του GNTM4, καλούνται να φέρουν εις πέρας μία σειρά από απαιτητικές fashion δοκιμασίες και ευφάνταστα concept, προκειμένου να φτάσουν στην κορυφή της Μόδας.

Η TSAKIRIS MALLAS θα δώσει και φέτος το «παρών» τόσο στις δοκιμασίες όσο και στο πλατό του GNTM, όπου η αγωνία κορυφώνεται καθώς κρίνεται η πορεία του παιχνιδιού. Ακολουθώντας πιστά τα trends που θέτουν τα μεγαλύτερα fashion catwalks, τα σχέδια που έχουν επιλεχθεί από τη δημιουργική ομάδα της εκπομπής, καλύπτουν κάθε στυλ αφού κυμαίνονται από εντυπωσιακά statement pieces μέχρι all time classic κομμάτια, ολοκληρώνοντας ιδανικά κάθε look.

Από το 1969 η ελληνική εταιρία TSAKIRIS MALLAS κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή και εμπορία γυναικείων υποδημάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος με τις προτάσεις της για τον άνδρα και το παιδί. Όντας ταυτισμένες με τις in fashion εμπνευσμένες σχεδιαστικές γραμμές, την τεράστια ποικιλία σχεδίων, τα αυστηρά επιλεγμένα υλικά κατασκευής και την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, οι δημιουργίες TSAKIRIS MALLAS απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά εντυπωσιακά υποδήματα στο πνεύμα της μόδας για όλες τις ώρες της ημέρας. H εταιρία διαθέτει 40 καταστήματα στην Ελλάδα κι ένα διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα, κάνοντας παράλληλα εξαγωγές σε 23 χώρες ενώ, πέρα από τα own brands, σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας διατίθενται και πλούσιες συλλογές γνωστών διεθνών labels.

www.tsakirismallas.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below