Η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη, ιδρύτρια του επιτυχημένου blog μόδας Style Heroine, ανακηρύχθηκε ως η νέα artistic director του ιταλικού οίκου παπουτσιών Sergio Rossi. Πρόκειται για μία σπουδαία στιγμή στην καριέρα της γνωστή φασιονίστα, η οποία ξεκίνησε το ψηφιακό της περιοδικό το 2011 και από τότε έχει σημειώσει πλήθος σπουδαίων συνεργασιών με οίκους παγκόσμιας εμβέλειας, όπως The Attico, Chanel, Prada και Versace.

Ανάμεσα στα νέα της καθήκοντα η Ευαγγελία θα κατευθύνει την ταυτότητα της εικόνας brand, ενώ παράλληλα θα είναι υπεύθυνη για το πιο δημιουργικό κομμάτι του styling, τις διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και την δημιουργία υλικού για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του οίκου. Όλα αυτά θα πραγματοποιούνται σε απευθείας επικοινωνία και συνεργασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Sergio Rossi, Riccardo Sciutto. Προς το παρόν δεν θα είναι μέλος της σχεδιαστικής ομάδας, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε το λανσάρισμα κάποιας συνεργασίας ή capsule συλλογής στο μέλλον.

Σε ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ευαγγελία μοιράστηκε τη χαρά και τον ενθουσιασμό της για αυτή τη νέα συνεργασία. «Είναι προνόμιο να βρίσκομαι στην ομάδα του Sergio Rossi, εν μέσω μίας τόσο συναρπαστικής περιόδου, και ανυπομονώ να διαμορφώσω ένα νέο κεφάλαιο με το brand, Έχω υπάρξει ένθερμη θαυμάστρια του και πραγματικά πιστεύω πως, με την στήριξη του ομίλου Lanvin, έχει μόλις αρχίσει να ξεδιπλώνει τη δυναμική του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Aπό τον περασμένο Ιούνιο o Sergio Rossi βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του πολυσχιδή κινέζικου ομίλου Fosun, γνωστό ως Lanvin Group.

«Είμαι ενθουσιασμένος με την άφιξη της Ευαγγελίας και πιστεύω ακράδαντα πως η γνώσεις της αναφορικά με την αισθητική των πολυτελών παπουτσιών και τη νέα γενιά του ψηφιακού κόσμου θα φέρει σπουδαία αξία στο brand», δήλωσε ο Sciutto.

Παρακάτω ακολουθεί ένα sneak peak από την πρώτη της συνεργασία με τον οίκο στο πλαίσιο της SS 22 καμπάνιας, σε συνεργασία με τη φημισμένη φωτογράφο μόδας,  Claire Rothstein.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιταλικού οίκου η Ευαγγελία θα παρουσιάσει την πρώτη caspule συλλογή της, “Evangelie Smyrniotaki x Sergio Rossi”, τον Φεβρουάριο στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου (22-28 Φεβρουαρίου 2022).

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below