Το βράδυ του Σαββάτου, η ηθοποιός Laura Dern παρευρέθηκε στο δεύτερο ετήσιο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Jaya Harper. H Dern υπηρετεί στο διοικητικό συμβούλιο του μουσείου και προφανώς είχε την αποστολή να υποδεχτεί τις  διασημότητες καθώς έφταναν για τη λαμπερή εκδήλωση. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επέλεξε για την περίσταση ένα εκθαμβωτικό κόκκινο φόρεμα με παγιέτες με μεταξωτά πάνελ σε όλη τη φούστα. Το μακρυμάνικο φόρεμα με λαιμόκοψη σε σχήμα V τελείωνε περίπου στο μέσο της γάμπας, αποκαλύπτοντας ένα ζευγάρι ψηλές χρυσές γόβες.

Η Harper φορούσε ένα στράπλες φόρεμα με ένα σατέν μπούστο σε γαλάζιο χρώμα που συνέχιζε σε μια μαύρη βελούδινη φούστα. Συνδύασε το look με μυτερές μαύρες γόβες, και μητέρα και κόρη άφησαν τα ξανθά μαλλιά τους κάτω και φόρεσαν minimal αξεσουάρ.

Η Harper συχνά συνοδεύει τη μητέρα της σε εκδηλώσεις και προφανώς έχει φιλοδοξία να είναι μια ακόμη γενιά της οικογένειας Dern που θα εμφανιστεί στην ασημένια οθόνη. Σε μια συνέντευξη σε ένα επεισόδιο του The Ellen DeGeneres Show τον Μάρτιο, η Dern είπε ότι θέλει η 17χρονη της να τελειώσει τις σπουδές της, επειδή είδε από πρώτο χέρι «τις συνέπειες του να μην σπουδάζεις», αν και τη συγκινεί που η Harper θέλει να ακολουθήσει τα βήματά της.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below