Η νέα συλλογή της Polo Ralph Lauren είναι αφιερωμένη στα χρώματα. Εμπνευσμένη από το τρόπο ζωής στη Χαβάη, είναι σχεδιασμένη για να μας ταξιδέψει στα διάσημα εξωτικά resort της.  Έχοντας πλέον τη θέληση να αφήσουμε σιγά σιγά πίσω μας τη μουντάδα και το κρύο του χειμώνα, η Polo Ralph Lauren αφουγκράζεται αυτή την ανάγκη και προσφέρει με την pre-spring συλλογή της μία γεύση από τη ζωντάνια της άνοιξης και τη ζεστασιά του καλοκαιριού που έπονται.

Έτσι, οι απαλές ουδέτερες αποχρώσεις αντικαθίστανται από μια πιο έντονη, φωτεινή και ζωηρή χρωματική παλέτα. Κυρίαρχη τάση αποτελούν το emerald green, το navy blue, και το empire yellow τα οποία προσθέτουν μία λάμψη αναζωογόνησης και ξεκούρασης, συνυφασμένη με την εμπειρία ενός ταξιδιού στη Χαβάη. Η δημιουργική ομάδα της Polo Ralph Lauren βάσισε αυτή τη συλλογή στο Resort Look, δίνοντας μια ανάλαφρη και με πιο άνετη αύρα. Ξεχωρίζουν τα navy σακάκια, τα εμπριμέ πουκάμισα, οι φωτεινές ολόσωμες φόρμες και τα αγαπημένα μας Polo μπλουζάκια σε φρέσκα έντονα χρώματα. Από τη συλλογή δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και ο iconic αρκούδος του οίκου, που αυτή τη φορά έχει αποκτήσει και εκείνος το δικό του Resort Look.

Ανακαλύψτε τη νέα Resort Collection, που θα λανσαριστεί σε συγκεκριμένα σημεία ανά τον κόσμο, στις δύο Boutique του οίκου στο κέντρο της Αθήνας, Πανεπιστημίου 4, και στην Κηφισιά, Κασαβέτη 19.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below