H Sienna Miller είναι διάσημη για την κομψή προσέγγισή της στο 70’s στυλ, αλλά χθες έκλεψε τις εντυπώσεις με την πολύ μοντέρνα προσέγγισή της στο στυλ εγκυμοσύνης.

Η ηθοποιός η οποία έμεινε πιστή στα boho φορέματα και τα μποτάκια όταν περίμενε την κόρη της Marlowe το 2012, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Vogue World 2023: London, με μια ογκώδη φούστα Schiaparelli και ένα crop top που αποκάλυπτε την κοιλιά της που μεγαλώνει.

 Getty Images

Η Miller επέλεξε να φορέσει μια πλήρη εμφάνιση από τη συλλογή του οίκου για το φθινόπωρο/χειμώνα 2023, η οποία περιλάμβανε ένα ιβουάρ crop top και μια pouf skirt. Το πάνω μέρος, το οποίο τελείωνε ακριβώς κάτω από το μπούστο, διέθετε ένα βαθύ ντεκολτέ, ένα χαλαρό γιακά και σούρες στο στήθος. Η φούστα είχε επίσης δραματικό χαρακτήρα, καθώς σχημάτιζε μια σιλουέτα σε σχήμα U στη μέση και ήταν γεμάτη με στρώματα όγκου. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση φόρεσε ένα διάφανο καλσόν με μια μαύρη εκδοχή των «toe pumps» του οίκου. Πρόσθεσε λίγη λάμψη στην εμφάνιση με ένα ζευγάρι χρυσά chandelier σκουλαρίκια.

Getty Images

Είναι γεγονός ότι πια οι μέλλουσες μαμάδες δεν κρύβουν την εγκυμοσύνη τους κάτω από το ύφασμα, αλλά γιορτάζουν τις αλλαγές στο σώμα τους με μια ενδυναμωτική αίσθηση αυτοπεποίθησης, φέρνοντας και μια αναζωογονητική αλλαγή στο κόκκινο χαλί.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below