Από όλες τις εμφανίσεις που έχει κάνει η Victoria Beckham, μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα σύνολά της αποτελούνται από βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Σε τελική ανάλυση, είναι η ίδια γυναίκα που μας δίδαξε τη δύναμη ενός μικρού μαύρου φορέματος κατά τη διάρκεια της εποχής των Spice Girls και συχνά απευθυνόμαστε σε εκείνη για styling tricks σχετικά με το πώς να φορέσουμε με φρέσκο τρόπο ένα Τ-shirt ή ένα τζιν παντελόνι.

Θα μπορούσαμε επίσης να θεωρήσουμε τη Beckham ειδικό στον κόσμο των κολάν. Εκτός από το ότι μας δείχνει κόλπα για το πώς να δείχνουν πολυτελή, έχει σχεδιάσει πολλά δικά της μοναδικά κομμάτια – συμπεριλαμβανομένου ενός από την τελευταία συνεργασία της με την Reebok.

Ενώ πολλοί μπορεί να υποστηρίξουν ότι τα κολάν δεν μπορούν να φορεθούν ως παντελόνια, αυτό το Beckham x Reebok σχέδιο πραγματικά διαφέρει. Αντί να μοιαζει σαν τα κλασικά ελαστικά κολάν, αυτό είναι πλεκτό και με ραβδώσεις, όπως και τα δημοφιλή loungewear κομμάτια που βρίσκονται σε όλο το Instagram. Επιπλέον, έχουν μια μικρή σχισμή στο κάτω μέρος, επιτρέποντάς τους να καλύψουν λίγο παραπάνω μέρος του ποδιού.

Το κολάν περιέργως είναι ακόμα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Reebok και μπορεί να συνδυαστεί εξίσου καλά με ένα φούτερ ή ένα oversized σακάκι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below