Η Victoria Beckham έχει ένα τόσο καθορισμένο στυλ που ακόμα και με τα πιο βασικά ρούχα της γκαρνταρόμπας το υπερασπίζεται τέλεια. Κι αναφερόμαστε σε εκείνα τα κομμάτια που είναι τόσο στοιχειώδη που είναι πάνω από τις εφήμερες τάσεις και έχουν κερδίσει μια μοναδική θέση στο μυαλό μας. Μιλάμε για τα sneakers Nike Air Force 1, τα sneakers που επέλεξε η Posh Spice για να ταιριάξει με το μαύρο κολάν που, όλες έχουμε ή τουλάχιστον είχαμε στη ντουλάπα μας.

Αυτός ο συνδυασμός ήταν αυτό που επέλεξε η Victoria Beckham για να απολαύσει τη Disney World με την οικογένειά της, τον σύζυγό της, David, τη μικρή της κόρη Harper και τον γιο της Cruz . Με αυτή την εμφάνιση, η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας επιβεβαίωσε ότι ακόμα και όταν αποτελεί σημείο αναφοράς στο στυλ, ο συνδυασμός κολάν με αθλητικά παπούτσια είναι κατάλληλος για περιστάσεις στις οποίες η άνεση πρέπει να υπερισχύει τoυ στυλ.

Το πρώην μέλος των Spice Girls δημιούργησε ένα μονόχρωμο look συνδάζοντας το κολάν με ένα μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι με μήκος μέχρι τους γοφούς. Το κλειδί για το σωστό styling; Το μπλουζάκι έμπαινε λίγο μέσα στο κολάν, μόνο από τη μία πλευρά. Άλλο ένα από τα στυλιστικά τρικ που ενσωμάτωσε στην εμφάνισή της ήταν το μήκος του κολαν που άφηνε τους αστραγάλους της ακάλυπτους, το τέλειο μήκος όταν έχεις μια μικροκαμωμένη σιλουέτα σαν αυτή της Victoria.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below