Μεταξύ των μοντέλων που περπάτησαν στην πασαρέλα του οίκου Casablanca για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 23/24, εντοπίσαμε τη μία από τις δύο αδερφές Μαρντίνι που ενέπνευσαν με τη συγκλονιστική τους ιστορία επιβίωσης την ταινία “The Swimmers”. Η Γιούσρα Μαρντίνι ανέβηκε στην πασαρέλα ενός σόου που είναι αφιερωμένο στην ειρήνη.

Μια συζήτηση του Γαλλομαροκινού καλλιτεχνικού διευθυντή του brand, Charaf Tajer, με μια κοντινή του φίλη ονόματι Maya, στάθηκε αφορμή για να δημιουργήσει μια συλλογή εμπνευσμένη από τον πόλεμο στη Συρία και το προσφυγικό.

Με τον τίτλο «Για την Ειρήνη», όλη η συλλογή αποτίει φόρο τιμής στο πνεύμα της ζωής, της γιορτής και όλων των νέων ανθρώπων που δεν φοβούνται να αγωνιστούν μέχρι τελικής πτώσης για την ελευθερία τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CasablancaⒸ (@casablancabrand)

Σε δήλωση του στον λογαριασμό του οίκου, ο Charaf είπε: «Πέρυσι, η φίλη μου η Maya μου είπε μια απίστευτη ιστορία για κάποιους νέους στη Συρία που ήταν έτοιμοι να ρισκάρουν τα πάντα για να βρουν τη χαρά. Έκαναν κάτι που για εμάς είναι απόλυτα φυσιολογικό: ένα πάρτι».

«Αλλά γι’ αυτούς, το πάρτι είναι μια πράξη θάρρους και αντίστασης. Η μουσική λειτουργεί ως μέσο διαφυγής. Η συλλογή “For the Peace” είναι μια τρανταχτή δήλωση ότι είμαστε ενάντιοι στην καταπίεση κάθε είδους. Μας ενδιαφέρει μόνο η ειρήνη. Για τους ανθρώπους και για τη νεολαία», συνέχισε.

Η Γιούσρα εμφανίστηκε φορώντας ένα πολύχρωμο παλτό με λευκό γιακά από οικολογική γούνα και μπλε μπότες μέχρι το γόνατο ενώ από το χέρι της κρεμόταν μια τσάντα που θύμιζε κύβο του ρούμπικ. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ανάλαφρες μπούκλες και το μακιγιάζ της κινήθηκε σε ροδακινί τόνους τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη.

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below