Τα jeans συγκαταλέγονται στα πιο βασικά κομμάτια κάθε γκαρνταρόμπας, αποτελώντας ένα ευέλικτο item, που μπορεί να προσφέρει πλήθος συνδυασμών. Έχοντας τη μαγική ικανότητα να μεταμορφώνουν κάθε σύνολο, αναλόγως τα διαφορετικά στιλ τους, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των fashion επιλογών, που δεν θα πάψουν ποτέ να απασχολούν κοινό και σχεδιαστές.

Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρία Calvin Klein ανακοινώνει το λανσάρισμα του project CKunfiltered Jeans, μία σειρά από videos που μας προτρέπουν να φοράμε τα jeans μας με περισσότερη αυτοπεποίθηση και φαντασία. Με πρωταγωνίστρια τη Λονδρέζα στιλίστρια, Nell Kalonji, αποδεικνύουν ότι το styling του πιο οικουμενικού fashion item μπορεί να αποτελέσει μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Τα mom jeans αποτίουν φόρο τιμής στα θρυλικά 90s, με τη μοναδική σιλουέτα τούς, που αναδεικνύει κάθε σωματότυπο. Η vintage αισθητική τους και ο minimal αέρας τούς εναρμονίζεται πλήρως με το κλίμα της σημερινής εποχής, που επαναφέρει διαρκώς τάσεις προηγούμενων ετών.

Προτείνουμε να τα συνδυάσετε με baseball hat, φούτερ και ένα κλασικό ζευγάρι λευκά sneaker για ένα casual look, που παραπέμπει απευθείας στις εμφανίσεις της μοναδικής πριγκίπισσας Diana. Αν θέλετε να πετύχετε ένα fresh σύνολο δεν έχετε παρά να επιλέξετε έναν denim on denim συνδυασμό. Εύκολο, ευέλικτο και street style approved, το αποτέλεσμα θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο cool πλευρά του εαυτού σας.

Για ένα ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό look δοκιμάστε να τα συνδυάσετε με ένα μπλέιζερ νέας γενιάς – σε μία φωτεινή απόχρωση για ένα έξτρα τουίστ – και ένα ζευγάρι chunky loafers, ενώ αν είστε λάτρεις της πιο boho αισθητικής ένα chunky πλεκτό και τα αγαπημένα σας μποτάκια υπόσχονται να ντύσουν την καθημερινότητά σας, με τα πιο χαλαρά vibes.

Τα άνετα boyfriend jeans έρχονται να μας συνεπάρουν με τον χαλαρό και oversized αέρα τούς. Η πιο φαρδιά γραμμή τους αποτελεί ιδανική επιλογή για εμφανίσεις που υπόσχονται ασυναγώνιστη άνεση και στιλ, εκφράζοντας όλα τα γούστα. Τα δύο style τους, baggy και dad ενσαρκώνουν την dressier εκδοχή της αγαπημένης μας φόρμας, κρατώντας την άνεση, προσθέτοντας ωστόσο μεγάλες δόσεις στιλ.

Οι κλασικές, ευέλικτες γραμμές τους αποτελούν την ιδανική βάση για το 90s androgynous look, που έχει επανέλθει δυναμικά στο επίκεντρο του fashion κόσμου. Θα χρειαστείτε ένα πουκάμισο σε oversized γραμμή, ένα ζευγάρι oxfords και φυσικά μία vintage ζώνη με graphic σχέδιο, που θα τονίσει έξυπνα τη σιλουέτα σάς.

Extra tip από τις fashion experts του Marie Claire: Μη ξεχάσετε να γυρίσετε τα ρεβέρ για έξτρα ύψος και περισσότερο attitude. Τώρα που η αναγέννηση των platform heels αποτελεί γεγονός, τα νοσταλγικά boyfriend denims μπορούν να ντύσουν και τα βραδινά σας σύνολα, αποδεικνύοντας ότι το sexiness δεν χρειάζεται να θυσιαστεί στον βωμό της άνεσης. Ως κομμάτια-κλειδιά για μοναδικά look, που θα σας συνοδέψουν στο dancefloor, ορίζονται τα εντυπωσιακά κοσμήματα, τα λαμπερά τοπ και φυσικά το χαμογελό σας.

Το project CKunfiltered Jeans θέτει νέες βάσεις για την ανακάλυψη του ιδανικού denim παντελονιού, αποδεικνύοντας ότι η εύρεση της σωστής εφαρμογής, υφάσματος και κοψίματος γίνεται μία ανάλαφρη και fun διαδικασία. Ένας οδηγός για να τελειοποιήσετε την τεχνική του mix and match, αξιοποιώντας στο έπακρο τα jeans σας.

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στο Golden Hall και The Mall Athens, και στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos. 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below