H Jennifer Lopez μπορεί να είναι αφοσιωμένη στον Alex Rodriguez, αλλά χθες το βράδυ φόρεσε το πιο σέξι φόρεμα για να φωτογραφηθεί με τον Owen Wilson στη Νέα Υόρκη. Οι φαν της ωστόσο δεν πρέπει να ανησυχούν, αφού η 50χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια γυρίζει τη νέα της ταινία, Marry Me, στο Μανχάταν, και η πιο πρόσφατη σκηνή περιελάμβανε και μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τον Wilson.

Η J.Lo φόρεσε ένα custom Michael Costello φόρεμα, το οποίο ήταν καλυμμένο με ασημένιες πούλιες και είχε ένα αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πλάι. Το φόρεμα έδειχνε απίστευτα εντυπωσιακό επάνω της όταν πόζαρε κρατώντας το μπράτσο του Wilson κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Όπως και να έχει, οι δύο πρωταγωνιστές έδειχναν να διασκεδάζουν ποζάροντας στο faux κόκκινο χαλί.

@splashnews.com

Σύμφωνα με το IMDb, το Marry Me πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2020 και είναι για “μια ποπ σούπερ σταρ” (κατά πάσα πιθανότητα η Lopez) που «απορρίπτει τον ροκ-σταρ σύντροφό της πριν από το γάμο τους στο Madison Square Garden, έτσι παντρεύεται έναν τυχαίο τύπο από το πλήθος. ” Υποθέτουμε ότι ο “τυχαίος τύπος” είναι ο Wilson και δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι οι δύο τους είναι ένα χαριτωμένο ζευγάρι στο κόκκινο χαλί.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below