Η δούκισσα του Cambridge συνόδευσε τον Πρίγκιπα William στα εγκαίνια του Εθνικού Ταμείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης στο Λονδίνο, μιας ιδιωτικής φιλανθρωπικής εκστρατείας που θα παράσχει άμεσες απαντήσεις για τις φυσικές καταστροφές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρά το γεγονός ότι ο δούκας του Cambridge ήταν αρχικά προγραμματισμένο παρευρεθεί μόνος, η σύζυγός του προστέθηκε στο πρόγραμμα την τελευταία στιγμή.

Η Kate Middleton φορούσε ένα royal blue φόρεμα Emilia Wickstead, τονισμένο με μια φαρδιά ζώνη στη μέση, η οποία ταίριαζε ωραία με την καρφίτσα της σε σχήμα παπαρούνας, τις μαύρες Jimmy Choo λουστρινένιες γόβες της και το κροκό Aspinal clutch bag της.

Getty Images

Tο highlight της εμφάνισής της ωστόσο ήταν τα σκουλαρίκια με ζαφείρια τα οποία κάποτε ανήκαν στην πριγκίπισσα Diana.

Getty Images

Ο δούκας του Cambridge τα έδωσε στην Kate το 2011, τη χρονιά που παντρεύτηκαν. «Τώρα που παντρεύτηκαν, ο William ήθελε να έχει μερικά από τα αγαπημένα κομμάτια της μητέρας του», ανέφερε μια πηγή στην Daily Mail εκείνη την εποχή.

Τα σκουλαρίκια ταιριάζουν με το δαχτυλίδι αρραβώνων που ο William έδωσε Kate, το οποίο ανήκε επίσης στη μητέρα του και διαθέτει ένα μεγάλο κεντρικό ζαφείρι που περιβάλλεται από μικρότερα διαμάντια.

Getty Images

Η Diana φορούσε αρχικά τα σκουλαρίκια ως studs, παρόλο που αργότερα φάνηκε να φοράει μια διαφορετική εκδοχή τους με δύο ζαφείρια σε κάθε αυτί. Τα σκουλαρίκια τελικά αναδιαμορφώθηκαν για την Kate, η οποία τα φοράει σε ένα νέο, λίγο διαφορετικό σχέδιο. Η δούκισσα τα έχει λανσάρει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια με πιο πρόσφατη τον Ιανουάριο, που τα είχε φορέσει σε συνδυασμό με ένα Alexander McQueen look κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Σκωτία.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below