Η Jennifer Lopez αποδεικνύει και πάλι ότι στην ηλικία των 50, “το έχει  ακόμα’- και δίνει στους οπαδούς της μια γεύση από μια μεγάλη performance που έρχεται.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μέσω Instagram μια φωτογραφία στην οποία φοράει ένα λευκό skinny jeans και φανελάκι, αναδεικνύοντας την απίστευτη σιλουέτα της. Η εικόνα ενθάρρυνε επίσης τους fans της να τσεκάρουν τη σελίδα της στο TikTok, για να πάρουν μια γέυση από την επερχόμενη εμφάνισή της στο Super Bowl.

Η φωτογραφία είχε τεράστια απήχηση στο κοινό της JLo, συγκεντρώνοντας σχεδόν 2 εκατομμύρια likes σε λιγότερο από μία ώρα όπως και πολλά υποστηρικτικά σχόλια.

Συνήθως οι εμφανίσεις της Jlo είναι αρκετά πολύπλοκες για να τις μιμιθεί κανείς, αυτό το λευκό denim look, όμως, μπορεί εύκολα να αναπαραχθεί. Ειδικά τώρα που ξέρουμε ότι το τζιν της είναι J Brand και μπορούμε να το βρούμε στα πολυκαταστήματα attica.

Δεν είμαστε σίγουρες για το αν θα δείχνει τόσο εκπληκτικό πάνω μας όσο σε εκείνη, αλλά μας αρκεί το γεγονός ότι αγοράζοντάς το θα έχουμε επιτέλους κάτι κοινό με την Jennifer Lopez.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below