Στον βασιλικό κόσμο βλέπουμε συνεχείς αναφορές στο παρελθόν. Και δεν μιλάμε μόνο για κοσμήματα που περνούν από γενιά σε γενιά, αλλά για στυλ. Η δούκισσα του Cambridge έχει λανσάρει πολλές φορές εμφανίσεις εμπνευσμένες από την πεθερά της, πριγκίπισσα Diana. Χθες όμως η Λετίσια έκανε πολλά περισσότερα, αφού δανείστηκε απευθείας από την ντουλάπα της βασίλισσας Σοφίας. Με αφορμή την άφιξη του Sebastián Piñera, προέδρου της Χιλής στο Παλάτι, φόρεσε ένα vintage midi φόρεμα 40 ετών, που ανήκε στην πεθερά της.

Είναι ένα μίντι φόρεμα από πολύ ελαφρύ και ρευστό ύφασμα και διακοσμημένο με ένα λεπτό floral print.  Η Λετίσια θέλησε να φορέσει τη δημιουργία στην κομψή εκδοχή της χωρίς μεγάλες ανατροπές για αυτό τη συνδύασε με μια ασημένια λεπτή ζώνη και ένα ζευγάρι εκρού γόβες από την Magrit.

Η βασίλισσα Σοφία είχε φορέσει το φόρεμα το 1981, με αφορμή την επίσημη επίσκεψή της στη Ρώμη.

Getty Images

Aυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Λετίσια δανείζεται ρούχο από την γκαρνταρόμπα της βασίλισσας Σοφίας. Στο τέλος του 2018, παρακολούθησε τα Εθνικά Βραβεία Μόδας με ένα κόκκινο φόρεμα με που η βασίλισσα Σοφία είχε φορέσει το 1980 στη δεξίωση που διοργανώθηκε για την απονομή του βραβείου Miguel de Cervantes. Τον Ιανουάριο του ίδιου έτους, με αφορμή τον εορτασμό των 80ων γενεθλίων του Χουάν Κάρλος Α, η Λετίσια φορούσε ένα γκρι φόρεμα με κάθετες ρίγες και φιόγκο στο λαιμό που είχε φορέσει η πεθερά της το 1984.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below