Το Marie Claire Οκτωβρίου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα και μας βάζει δυναμικά σε μια συναρπαστική σεζόν για τη μόδα!

Με εξώφυλλο την εκθαμβωτική Έμμα Στόουν που μιλά για την πολυαναμενόμενη  ταινία της “Η Μάχη των Φύλων” και φωτογραφίζεται με τα ωραιότερα σύνολα της σεζόν, το νέο Marie Claire Οκτωβρίου είναι το πιο πλούσιο περιοδικό μόδας του μήνα!

 

Στιλ που ξεχωρίζει για όλους τους σωστούς λόγους: τα σύνολα της νέας σεζόν μοιάζουν να εμπνέονται από τις πιο απλές και βασικές αξίες της θηλυκότητας, γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα, πολλά φορέματα που φοριούνται από το πρωί και όλη μέρα, σούπερ σέξι μπότες και η επιστροφή του καφέ για τις πρώτες ψυχρές ημέρες, είναι μερικά μόνο από τα trends που θα λατρέψετε και μπορείτε να υιοθετήσετε εύκολα. Εύκολο και γρήγορο στιλ, αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά του φθινοπώρου και είναι μια υπόσχεση που μπορούμε να κρατήσουμε: με λίγα έξυπνα κομμάτια, όπως ένα ωραίο σακάκι και ένα ζευγάρι ψηλές μπότες κάνουμε μια εντυπωσιακή ενημερωμένη εμφάνιση.

Και επειδή ο Οκτώβριος είναι ο πιο ζωντανός φθινοπωρινός μήνα  που σημαίνει νέα ξεκινήματα, έχουμε την τέλεια στολή για το γραφείο, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να αναρωτηθούμε (κάποιες φορές με μια μικρή απελπισία) τι να φορέσουμε στη δουλειά: τα καλύτερα κοστούμια, σακάκια, φούστες και αξεσουάρ είναι εδώ, επιλεγμένα από την έμπειρη ομάδα των fashion editors του Marie Claire.

Διαβάστε ακόμη: Πόσο υγιεινή είναι στ’ αλήθεια η υστερία με το Clean Eating, ποιο είναι το λεξιλόγιο των νέων κανόνων του ραντεβού (εσύ κάνεις haunting μετά το gosting;), γιατί είναι καλύτερα να μην συγκατοικείς με την σχέση σου και ιστορίες για τις γυναίκες που μας εμπνέουν αυτό τον μήνα!

 

Marie Claire, αληθινό στιλ, νέο πάθος!
Αυτή την Κυριακή ΜΟΝΟ με το ΘΕΜΑ.

Μην το χάσετε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below