Έχουμε εμμονή με τα snowstorm σκουλαρίκια της Meghan Markle από τότε που την είδαμε να τα φοράει στο δρόμο για το δείπνο της πρόβας του γάμου της με τον πρίγκιπα Harry. Tα φανταστικά νέα λοιπόν, για εμάς και τους φίλους των βασιλικών κοσμημάτων είναι ότι η ρεπλίκα των πανέμορφων σκουλαρικιών βρίσκεται στο Etsy – και έρχεται σε μια τιμή που είναι πραγματική ευκαιρία σε σύγκριση με το κόστος των αρχικών το οποίο ανέρχεται στα 12.000 ευρώ. Αν θέλεις όμως να αγοράσεις ένα ζευγάρι πρέπει να βιαστείς επειδή προβλέπουμε ότι θα ξεπουλήσουν γρήγορα.

Οι θαυμαστές του στυλ της Meghan έχουν ενθουσιαστεί με αυτή την προσιτή εκδοχή που είναι σχεδόν πανομοιότυπη με το πρωτότυπο ζευγάρι από λευκόχρυσο με διαμάντια και κοστίζει κάτι λιγότερο από 40 ευρώ.

Meghan Markle Inspired Snowstorm Earrings | MirrorMeg Collection Silver & Diamond Leaf Sparkle Earrings as seen on the Duchess of Sussex
€39.91, etsy.com

Είναι βέβαιο ότι θα προσθέσουν μια βασιλική πινελιά σε οποιαδήποτε εμφάνιση, είτε θέλεις να προσθέσεις λίγη λάμψη σε μια χαλαρή εμφάνιση είτε συνδυάζοντάς τα με ένα βραδινό φόρεμα.

Getty Images

Το καναδικό brand Birks είναι πίσω από το αρχικό σχέδιο και πιθανότατα η Δούκισσα του Σάσεξ τα αγόρασε όσο έμενε στον Καναδά κατά τη διάρκεια των ημερών της ως ηθοποιός της σειράς Suits. Τα έχει φορέσει πολλές φορές – όπως κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας στην Ιρλανδία το 2018 και σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της ως βασικό μέλος της βασιλικής οικογένειας ενώ πάντα γίνονται θέμα συζήτησης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below