Νωρίτερα αυτό το μήνα, η LVMH και η Ριάνα ανακοίνωσαν ότι λανσάρουν ένα νέο οίκο μόδας μαζί: τον Fenty. Και τώρα, λίγες μέρες πριν από το επίσημο ντεμπούτο της μάρκας στο Παρίσι, έχουμε τελικά την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση για το πώς περίπου θα μοιάζει η συλλογή που σχεδιάστηκε από την Ριάνα, με ένα teaser video.

Ολα τα looks είναι μονόχρωμα σε λευκό, μαύρο ή denim και είναι συνδυασμένα με sporty γυαλιά ηλίου και πέδιλα.

 

Η κυκλοφορία του νέου αυτού εμπορικού σήματος θα είναι ιστορική αφού σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η LVMH ξεκινά από την αρχή μια νέα μάρκα μετά τον Christian Lacroix το 1987. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Ριάνα θα είναι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα στο τιμόνι ενός οίκου μόδας κάτω από την LVMH.

“Οι γυναίκες είναι οι δυνάμεις αυτής της γης. Είμαστε πολύπλευρες, σύνθετες, ευάλωτες αλλά αλεξίσφαιρες και η FENTY μιλά σε όλες μας τις πτυχές”, δήλωσε η Ριάνα σχετικά με το brand. “Ορισμένες μέρες είμαι συγκαταβατική, άλλες έχω τον απόλυτο έλεγχο και τις περισσότερες μέρες και τα δύο …. έτσι ήταν επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσω μια γραμμή αρκετά ευπροσάρμοστη για να μας αγκαλιάσει και να μας γιορτάσει με αυτόν τον τρόπο. Οι συλλογές φοριούνται εύκολα μαζί και προορίζονται να γίνουν βασικά στοιχεία στην ντουλάπα μας”.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below