O Kostis Von Kas επί σειρά ετών μαγεύει το χώρο της μόδας με τις ξεχωριστές του δημιουργίες. Σήμερα έρχεται να βάλει την υπογραφή του και στον χώρο του interior design και από ότι φαίνεται τα καταφέρνει για ακόμα μια φορά, το ίδιο καλά. Δεν πρόκειται για μία νέα εμπνευσμένη συλλογή του, όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά για το νέο χώρο του σχεδιαστή, που κοσμεί το δρόμο της Αρδηττού.

Ένας νέος πολυχώρος μόδας και τέχνης που δημιουργήθηκε με σκοπό να φιλοξενήσει μόδα, μουσική, design, αλλά και κάθε δημιουργική τάση και έκφραση της εποχής. Η ανατρεπτική του βιτρίνα μαγνητίζει τα βλέμματα και σας προ(σ)καλεί να διακόψετε ό,τι κάνετε και να εξερευνήσετε το χώρο. Στο εσωτερικό, ο σχεδιαστής έχει επιστρατεύσει όλη του την έμπνευση και τη δημιουργικότητα για να συνθέσει έναν εναλλακτικό χώρο, που θα προκαλεί όσους τον επισκεφτούν να ανακαλύψουν και να αναδείξουν τον πιο ξεχωριστό τους εαυτό.

Το ισόγειο που λειτουργεί σαν showroom ακολουθεί απλές, λιτές γραμμές και μοντέρνα minimal διακόσμηση, ενώ το έντονο κίτρινο χρώμα στο χώρο, προσδίδει μια ανεπιτήδευτη ένταση ακολουθώντας τη φιλοσοφία του σχεδιαστή σε όλες του τις δημιουργίες. Το υπόγειο λειτουργεί ως στέκι για workshops και events και φιλοδοξεί να φιλοξενήσει τα creative projects δημιουργών, από όλους τους χώρους της τέχνης.

Ειδικά για την εορταστική περίοδο ο Kostis Von Kas έχει ντύσει το χώρο με το χρώμα Χριστουγέννων, έχοντας επιλέξει μια ξεχωριστή και ανατρεπτική διακόσμηση, σε minimal αισθητική που χαρίζει ένα ζεστό και γιορτινό αέρα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below