Πριν από λίγες μέρες τα Marks & Spencer λάνσαραν την πολυπόθητη Φθινοπωρινή συλλογή M&S X GHOST, με μία σειρά από μοναδικά κομμάτια, σχεδιασμένα αποκλειστικά για τα M&S.

Τα φορέματα με κομψές και διαχρονικές λεπτομέρειες κατέχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά. Η επιστροφή των κλασικών ditsy prints και τα μεγάλα λουλούδια, προσδίδουν ξεχωριστό στυλ σε κάθε σας εμφάνιση.  Αυτή τη σεζόν στη συλλογή θα ανακαλύψετε εκτός από φορέματα και μπλούζες, παντελόνια, φούστες και ολόσωμες φόρμες, σε μοντέρνες γραμμές, παιχνιδιάρικα prints και όμορφα χρώματα.

89.95€
89.95€

Η ποιότητα, η άνεση και το στυλ παραμένουν στο επίκεντρο της συνεργασίας, ενώ οι εκλεκτές λεπτομέρειες και οι premium δημιουργίες, χαρίζουν μια vintage αίσθηση.  Τα βασικά κομμάτια της νέας συλλογής χαρακτηρίζονται από όμορφα βολάνwrap λεπτομέρειες και όμορφα, περίτεχνα τελειώματα στα μανίκια που προσδίδουν κομψότητα και διαχρονικό στυλ.

129.95€
89.95€

Ανακαλύψτε τη συλλογή M&S X GHOST σε επιλεγμένα καταστήματα, και online στο www.marksandspencer.gr την ολοκληρωμένη σειρά.

Ακολουθήστε τα M&S
Facebook: Marks & Spencer
Instagram: @marksandspencergreece

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below