Ένα από τα πράγματα που αγαπάμε στη Victoria Beckham (εκτός από την επαγγελματική ηθική, την εκπληκτική οικογένεια και την απίστευτη γκαρνταρόμπα της) είναι το γεγονός ότι μοιράζεται πάντα στιγμές της ζωής της – από τα μυστικά στο μακιγιάζ, μέχρι την σούπερ υγιεινή πρωινή ρουτίνα της. Έτσι, την Παρασκευή το πρωί, είχαμε τη χαρά να δούμε όλα τα κομμάτια που έβαλε στη βαλίτσα για το επερχόμενο ταξίδι της.

Ανεβάζοντας ένα βίντεο από μια τεράστια σειρά από παπούτσια στα χρώματα του ουράνιου τόξου, έγραψε: “Αύριο έχω ένα ταξίδι και είμαι πολύ ενθουσιασμένη, δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο ζευγάρι παπούτσια να φορέσω. Όχι ότι έχω πάθει εμμονή με αυτά τα παπούτσια αυτή τη σεζόν … “αστειεύτηκε. Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ξέρω ότι θα καταλήξω να τα πάρω όλα, πάντα τείνω να παίρνω άπειρα πράγματα μαζί μου – θέλω να έχω πολλές επιλογές. Και απλά αγαπώ τα παπούτσια!”

Τα πανέμορφα ψηλοτάκουνα είναι σουέτ, με λουράκι στον αστράγαλο και είναι μέρος της νέας συλλογής της, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα ενώ οι ζωηρές αυτές αποχρώσεις είναι βέβαιο ότι μπορούν να προσθέσουν ενδιαφέρον σε οποιοδήποτε σύνολο.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below