Η νέα συλλογή SS20 της Victoria Beckham έχει κυκλοφορήσει και υπάρχουν τόσα fashion forward κομμάτια! Από τις υπέροχες μπλούζες σε έντονα χρώματα μέχρι τα χρυσά κοσμήματα, υπάρχει κάτι για όλες. Ένα από τα αγαπημένα μας αντικείμενα όμως, είναι χωρίς αμφιβολία η καινούρια «Kristie» στιλέτο γόβα, που έρχεται σε πορτοκαλί, σκούρο μπλε και ένα τολμηρό μπλε του ουρανoύ.

Κοστίζουν 590 ευρώ και είναι κατασκευασμένες από πλεκτό ύφασμα, και με το signature τακούνι στιλέτο της VB το οποίο του δίνει μια δυναμική εμφάνιση. Η Beckham μοιράστηκε ένα snap του πορτοκαλί ζευγαριού στο Instagram λέγοντας: “Η# VBPreSS20 Kristie πλεκτή γόβα- ένα πικάντικο στιλέτο που ανυψώνει κάθε εμφάνιση x Kisses VB.

Τον Ιούνιο η 45χρονη πήγε στο γάμο του Sergio Ramos και φορούσε ένα εκπληκτικό λευκό σύνολο με φούστα και print αλυσίδας- το ίδιο σχέδιο που η Meghan Markle φόρεσε τον Μάρτιο του 2019. Αλλά ήταν τα παπούτσια της αυτά που έκαναν τον κόσμο να μιλάει. Ήταν σε έντονο φούξια, πανύψηλα και έκαναν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με το σύνολό της.  “Αυτά είναι τα αγαπημένα μου παπούτσια αυτή τη στιγμή και όπως βλέπετε είναι λίγο βρώμικα, τα φόρεσα σε ένα γάμο το Σαββατοκύριακο και χόρεψα πολύ, αλλά εξακολουθούν να είναι τα αγαπημένα μου. Είναι το σούπερ έντονα, τα τέλεια παπούτσια για το καλοκαίρι. Το άλλο πράγμα που αγαπώ σε αυτά είναι ότι μπορείτε να φορέσετε ένα απλό σύνολο και απλά να αφήσετε τα παπούτσια να μιλήσουν” έγραψε στο Instagram.

Αναλύοντας το περίφημο στυλ της, πρόσθεσε: “Δεν μου αρέσει να ντύνομαι με υπερβολικά περίπλοκο τρόπο, γι ‘αυτό αισθάνομαι ότι πρέπει να το κρατάω πραγματικά απλό, κομψό και να προσθέτω ένα φωτεινό χρώμα, με ένα fashion forward παπούτσι, το οποίο πραγματικά ανυψώνει και κάνει μια εμφάνιση ρούχα σύγχρονη και cool. ”

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below