Η Calvin Klein αποτελεί μία εταιρία στο DNA της οποίας βρίσκεται εντυπωμένη η αγάπη για το denim. Σε αυτό το πλαίσιο το brand παρουσιάζει ένα νέο project, αποσκοπώντας στην παρότρυνση του κόσμου να φοράει τα jeans τού με περισσότερη τόλμη και ελευθερία. Το styling άλλωστε οφείλει να είναι μια ευχάριστη και ανάλαφρη διαδικασία, που εγείρει θετικά συναισθήματα. Το project CKunfiltered μετουσιώνει αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία, με μία σειρά από ολιγόλεπτα videos, στα οποία πρωταγωνιστεί η Βρετανή στυλίστρια Nell Kalonji.

Το φετινό φθινόπωρο, η επιστροφή του glam αποτελεί γεγονός. Ένα fab σύνολο ολοκληρώνεται με την επιστροφή των skinny jeans, που αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο και αγκαλιάζουν τις καμπύλες. Αποτελώντας μία από τις πιο hot επιλογές για σύνολα που αποπνέουν αποφασιστικότητα και θετική διάθεση, φέρνουν μνήμες από τη δεκαετία του 2010, όταν οι skinny σιλουέτες βρίσκονταν στο επίκεντρο του fashion κόσμου.

Για ένα ultimate street style combo απευθείας από τα  90s αρκεί να τα συνδυάσετε με λευκό tank top, λευκές κάλτσες και φυσικά, white sneakers. Τους φθινοπωρινούς μήνες το look ολοκληρώνει ένα oversized καρό flannel,  που θα προσφέρει έξτρα πόντους άνεσης ή ένα leather jacket για το απόλυτο badass, Zoe Kravitz inspired, σύνολο.

Η ευέλικτη γραμμή τους αναβαθμίζεται με διαχρονικά chelsea boots ή κλασικές αρβύλες – που συνεχίζουν να αποτελούν must τάση –  μαζί με bodycon σιλουέτες που εξισσοροπούν τα πιο boyish στοιχεία. Τις βροχερές μέρες τολμήστε να τα συνδυάσετε με rain coats σε έντονα ζωηρά χρώματα και σαφώς τις αγαπημένες σας rubber μπότες (γαλότσες), που διεκδικούν μία θέση στα πιο hot κομμάτια της σεζόν.

Η below-the-knee εκδοχή των αγαπημένων σας  jeans αφήνει χώρο για πλήθος πειραματισμών, καθιστώντας το styling μία super fun διαδικασία. Tuck – Roll – Fold, οι  δυνατότητες ποικίλουν, δημιουγώντας διαρκώς νέες στιλιστικές προτάσεις.

Προτείνουμε να τα συνδυάσετε με αθλητικά και funky κάλτσες για casual εμφανίσεις, platform heels και πολλή λάμψη για το απόλυτο party look, ενώ για ένα πιο in style moment αρκούν τα αγαπημένα σας dad sandals και ένα ζευγάρι χρωματιστές κάλτσες που θα χαρίσουν στα look σας ένα super fun twist. Η ενδυματολογική σας διάθεση αποκτά νέα ταυτότητα, όταν αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο και κινείστε με γνώμονα τη φαντασία και την αυτοπεποίθηση.

Στο ξεκίνημα μίας νέας εποχής, το project CKunfiltered: Jeans αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη στα CKunfiltered series, μετά την επιτυχία του CK Unfiltered: Bra Talk, ενισχύοντας τη δέσμευση της μάρκας να αλληλεπιδρά με παλιά και νέα communities μέσω δημιουργικού, απρόβλεπτου και digital περιεχομένου.

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στο Golden Hall και The Mall Athens, και στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below