Τον Οκτώβριο, η Ganni κυκλοφόρησε μια βιώσιμη συλλογή από loungewear, εγκαίρως για το απαγορευτικό νούμερο 2. Τώρα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ξέρει ακριβώς τι θέλουν οι πελάτες της, το δημοφιλές brand κυκλοφόρησε την πρώτη τoυ συλλογή ύπνου.

Εάν είσαι οπαδός των oversized κομματιών του Ganni, της προσοχής στη λεπτομέρεια και των υπέροχων μοτίβων, σίγουρα δεν θα απογοητευτείς. Υπάρχει ένα ριγέ βαμβακερό παντελόνι με φινίρισμα από βολάν που θα δείχνει τέλειο ακόμα και με ένα φαρδύ πλεκτό και ψηλοτάκουνα για τυχόν επερχόμενες (κοινωνικά απομακρυσμένες) συγκεντρώσεις που μπορεί να παρευρεθείς. Εάν σου αρέσουν τα σετ, το ίδιο μοτίβο έρχεται και σε μπλουζάκι αλλά και σε ένα μακρύ πουκάμισο (το οποίο θα έδειχνε υπέροχο με τζιν κατά τη διάρκεια της ημέρας).

Ορισμένα floral κομμάτια είναι επίσης διαθέσιμα, όπως σορτς με το αντίστοιχο τοπ. Αυτή η συλλογή έχει έρχεται ακρβώς πριν τα Χριστούγεννα, που ίσως ψάχνεις για πιτζάμες αρκετά έξυπνες για να φορέσεις μπροστά σε φίλους ή συγγενείς ή για μερικά υπέροχα δώρα για τα αγαπημένα σου άτομα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Ganni σε έχει καλύψει.

 

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below